čtvrtek 9. srpna 2012

WHOLE FOODS


Zdravím všechny milovníky a vyznavače healthy eatingu a zdravého životního stylu! Nasledující članek nebo spíše fotoalbum, bude věnovano pravě Vam a doufam, že potěší vaše smysly stejně intenzivně jako to bylo v mém případě.
Naskytla se mi příležitost žít 2 měsíce v Londýně, kde jsem objevila opravdový potravinový raj v podobě obchodního řetězce s nazvem WHOLE FOODS. Tento řetězec se zaměřuje hlavně na přírodní a organické produkty, bez přidaných umělých aditiv- no artificial additives, sladidel - no sweeteners, barviv-no colourings, konzervantů- no preservatives a bez nasycených tuků- free of hydrogenated fats. Nabízejí tak opravdu širokou sortu potravin, které díky značce mají zaručenou vysokou kvalitu, ktera ma však svou cenu. V dnešním članečku bych Vas rada seznamila s různými častmi obchodu- od ovoce a zeleniny až po potravní doplňky a doplňky nezbytné pro vaření z nejrůznějších přírodních materialů a v dalším pokračovaní se můžete těšit například z čeho všeho se da připravit zdrava snídaně plna energie a na co bychom při její přípravě neměli zapomínat. Rozhodla jsem se také, že bude určitě přínosem pro mnoho z Vas, když nebudu používat jen český jazyk, ale i angličtinu, kterou můžete použít například při zjišťovaní množství makro a mikronutrientů na etiketach výrobku, který si koupíte.

Ivona:)




Pro všechny kdo si k snídani radi přpraví chutné musli je tu koutek, kde si můžete namixovat ovesné vločky -oatmeal, ovoce-dried fruits a semínka- seeds z obrovské škaly možností.


Pro všechny zavislaky na kavě- coffee addicted. Stačí si jen vybrat a namlít podle chuti.



















2 komentáře:

  1. pozývam ťa na môj blog kde prebieha giveaway o Jeffrey Campbell topánky, budem rada ak sa pridáš :) www.kristinafox.blogspot.com

    OdpovědětVymazat