pátek 17. srpna 2012

Today Workout

Po delší odmlce opět zdravím:) V poslední době si dáváme notně do těla a chtěly bychom se o to s Vámi podělit. Léto je v plném proudu a každý ukazuje menší či větší kousek holé kůže. Než toto šílenství vypuklo, hodně z nás se potilo v tělocvičnách a jinak se mučil. Ono to totiž není jen tak. Za zimu se toho nastřádá a uchlácholujeme se tím, že ono to přece není vidět. Ano, i já to znám:D V létě taky není vhodné tuto věc podceňovat, opálení sice dokáže zamaskovat případnou opuchlost, ale není nad to pořádně se zapotit. S vědomím, že jsme pro sebe něco udělali, se přeci jenom usíná o něco líp.

Jen tak na začátek Vám prozradím, že se snažíme každé ráno běhat. Budíček mám nastavený na 7:40 a v 8:00 začínáme. Následuje pár koleček v Lužáneckém parku. Po odběhnutí rozcvička, protažení a potom podle sil intervalový běh. 30 vteřin "naplno" a 30 vteřin výklus. Ono se to  naplno fakt už nedá běhat. Jo a přes ulici vedle kliniky jsou parádní schody. Takže když se chci fakt hodně zničit, tak běhám ještě i tam. Schody jsou fajn, denně jich vyběhnu asi trilion, protože náš byt je ve 4. patře bez výtahu. A ono když si dvakrát za den  něco zapomenete a zjistíte to až dole pod schody, je taky celkem fuška. Když se teda vrátím k těm schodům, tak na nich se dá dělat hodně věcí, třeba vyskákat je po jedné noze, skákat snožmo nebo je jen jednoduše vyběhnout. Nebo taky dost dobrá věc na zadek je, když skáčete do schodu ze schodu s nohama rozkročenýma o trochu víc než je pánev, vyskočíte na schod, jdete do hlubokého dřepu a zase seskok o schod níž, u toho si samozřejmě pomáháme rukama. Osobně můžu říct, že tato věc mě rozsekává. zadek po tom jde dobře cítit, zároveň posílíme i stehna. A no prostě, zkuste to.

Dále následuje oběd a další povinnosti co jsou potřeba. No a odpoledne tak kolem 4-5 hodiny odpoledne cvičím. Používám u toho karimatku, činky, švihadlo a občas i posilovací gumu. Jinak vytvořila jsem si domácí TRX, které funguje víceméně jako to originální a pak máme ještě hrazdu na shyby. Ježiš, zapomněla  bych na kettlebell. Máme 4kg a 6kg. A s tímto vším cvičíme. Tomu bych ale věnovala zase další článek. Příště budou i fotky, možná taky video a popis cviků. Cvičte cvičte ať je Vaše tělo štíhlé!:D Lovu zdar!

Žádné komentáře:

Okomentovat